Явор и Виктория от Един за друг“ официално си казаха

...
Явор и Виктория от Един за друг“ официално си казаха
Коментари Харесай

Явор и Виктория от Един за друг си казаха „Да“! Вижте снимки от щастливото събитие:

Явор и Виктория от „ Един за различен “ публично си споделиха „ Да “

Щастливото събитие в живота им се случва малко откакто бяха определени за най-хубавата двойка на риалитито на Нова телевизия „ Един за различен “. Влюбените разгласиха фотоси от гражданското на Красно село. Бившата адреналинка Виктория е със страхотна булчинска рокля, а обичаният й Явор е в наследник костюм с розова папионка.

От написаното от булката излиза наяве, че вчерашната дата, когато се е случило събитието, не е инцидентна. „ Един специфичен ден за нас! На 10 годишнината от началото на нашата връзка сключихме цивилен брак и публично сме семейство Зайн. Пожелаваме си живот изпълнен с усмивки, прелестни моменти и мощна обич. Нека бъдем здрави и все по този начин да сме заобиколени от положителни и същински другари. Скоро ще качим и още забавни фотоси “, написа госпожа Зайн в Инстаграм.

Влюбените решили единствено да подпишат в обредната зала, а за сватбено празненство се отказали. Близки до тях го регистрират като прозорливост, тъй като не им се харчело пари за блестящ менделсон. „ Явор е много спестовен и прозорлив. Вероятно това е повода да няма обилна женитба, каквато се чака за една звездна двойка. Нали са спечелилите на „ Един за различен “, коменитрат с подигравка в средите.

На церемонията в стеснен фамилен кръг са участвали танцьорът Атанас Месечков и брачната половинка му Кремена, които явно са измежду доближените до Вики и Явор. Месечков написа трогателен привет към младоженците и то на британски?!

„ Нека вашата любовна история бъде изпълнена с безкрайна наслада, смях и безчет красиви мемоари, до момента в който се впускате в това необикновено пътешестване дружно. Нека сърцата ви постоянно бият като едно, душите ви постоянно да танцуват в естетика, а любовта ви да става все по-силна с всеки минал ден. Пожелавам ви цялостен живот, изпълнен с обич, благополучие и скъпи моменти, до момента в който казвате „ Да “. Поздравления за вашия брачен ден и дано бъдещето ви бъде изпълнено с обич и самодоволство “, в превод.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР