Явор Бахаров официално вече е семеен мъж. От няколко седмици

...
Явор Бахаров официално вече е семеен мъж. От няколко седмици
Коментари Харесай

Явор Бахаров и Рая Пеева вдигат сватба!

Явор Бахаров публично към този момент е фамилен мъж. От няколко седмици артистът живее под един покрив с приятелката си Рая Пеева. Хитовите артисти са дружно от две години и решили, че към този момент е настъпил моментът за последваща стъпка, а точно – да свият фамилно гнездо, написа „ Галерия “.
Преди това Явор години наред живееше по ергенски квартири с другари. Веднага щом с Рая взели решението да са дружно, почнали да си търсят апартамент чартърен, защото за момента и двамата нямат опция да си купят.
В общото жилище двамата са си разпределили дилемите – Бахаров бързо завзел кухнята, а прането е отредено за половинката му. Чистенето ще го практикуват дружно.
Близки до двойката описват, че за в този момент не планували бебе, защото Рая била в пика на кариерата си.
След ролята си в „ Скъпи наследници “ ползата към нея не стопира да пораства. Тя била и единствената жена, която е съумяла да промени опърничавият Явор. Познават се от 15 години, само че заварката станала едвам преди две. Разбрали се да излязат на по чашка, само че чашките стават няколко и от другарска среща нещата избили към буйна връзка.
Нещата посред им били толкоз мощни, че двамата към този момент се замисляли за женитба.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР