Явно в семейството на Продължаваме Промяната – Демократична България“ /ПП-ДБ/,

...
Явно в семейството на Продължаваме Промяната – Демократична България“ /ПП-ДБ/,
Коментари Харесай

„Възраждане“ с позиция: ПП-ДБ и БСП избраха Пеевски за член на Комисията по конституционни въпроси

„ Явно в фамилията на „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/, Движение за права и свободи и ГЕРБ-СДС има големи проблеми единствено 24 часа след сватбата. Очевидно е, че сме очевидци на следващата „ джентълменска спогодба “, която пропада по американски – безскрупулно. ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС през вчерашния ден получиха поддръжка на сватбата си от двама очевидци от Движение за права и свободи – Дилян Пеевски и Мустафа Карадайъ. Вероятно през днешния ден е трябвало да върнат поддръжката, само че няма по какъв начин да знаем какво се е объркало в фамилните им връзки и не бихме могли да носим отговорност за това. “

Така стартира позиция на „ Възраждане “ , в която е посочено, че няма да вземат участие в заличаването на страната и по всевъзможен метод ще пречат на „ незаконния американски режим, като всекидневно затрудняваме работата на неговото държавно управление, показано като българско “ . И продължава:

„ Народните представители на „ Възраждане “ няма да вземат участие в нито едно от гласуванията за ръководители на непрекъснати комисии в Народното събрание. Всички знаем, че те са спомагателен орган и подкрепят със мнения активността на Народното събрание и одобряваните в него законопроекти. Нека за всички е ясно, че в идващите няколко месеца те ще са унищожителни за България. Народните представители на „ Възраждане “ изрично декларират, че няма да вземат участие в убийството на страната ни и в заличаването на българския народ.

В интерес на истината, от която постоянно се водим, е значимо да се каже, че гласуването на подмяната на член на комисията по конституционни въпроси в пленарна зала е употребено за медийна офанзива против „ Възраждане “. Атака, която цели да отвлече публичното внимание от огромната политическа женитба, която се случи през вчерашния ден сред ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ-СДС, на която кумува американският дипломат.

Важно е да кажем, че за измененията, които желае да направи ръководещата коалиция от ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ-СДС в Конституцията, имат потребност от 180 гласа, които те нямат. Отварянето на Конституцията е опрощение за това, че подмяната и доносниците се прегърнаха с ГЕРБ-СДС, които до през вчерашния ден назоваха мафия, с цел да станат маша в ръцете на американския дипломат и да унищожат България.

Категорични сме обаче, че отварянето на Конституцията е рисково, тъй като марионетният американски режим сигурно ще нанесе доста вреди с измененията, които може да изиска след това, и за които са нужни по-малко гласове.

Интересно е и гласуването, в което от 64 народни представители на ПП-ДБ участват едвам 58, а от тях 10 са се въздържали. Ако всички народни представители от ПП-ДБ и Българска социалистическа партия бяха последвали образеца на „ Възраждане “ и не бяха взели участие в гласуването, Делян Пеевски нямаше да бъде определен за член на комисията. Така със своето гласоподаване на процедура ПП-ДБ и Българска социалистическа партия избраха Пеевски за член на комисията по конституционни въпроси. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР