Явно в коалицията на Обединени патриоти има повече емоции, отколкото

...
Явно в коалицията на Обединени патриоти има повече емоции, отколкото
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: В Обединени патриоти има повече емоции, отколкото са полезни за политиката

Явно в обединението на Обединени патриоти има повече страсти, в сравнение с са потребни за политиката. За нас диалогът не е персонален, а за дела. Важно е какво свършим в ръководството, а не с кой ще се явим на изборите. Това сподели Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Ние сме за това да се прави работа. Не се срамим да се простим. Важно е да върнем диалога за целите “, добави той. „ Не е имало никакъв формат на среща с Атака “, призна Веселинов.

На въпрос дали е желал безгрижен Сидеров да води евролистата и това е причина за труса в дребната коалиция, Искрен Веселинов сподели: „ Такава позиция не е заявявал “. „ Има няколко знакови събития след Нова година, които ни накараха да се почувстваме в безтегловност. “, сподели представителят на Вътрешна македонска революционна организация и изброи: беззаконността, раждаемостта, маргиналния гърмеж, който се чака да опустоши страната.

Той сподели още, че фундаменти в политическата им стратегия не са били зачетени. „ Редуцира се настояването ни в Закона за вероизповеданията “. Въпреки това от Вътрешна македонска революционна организация били подготвени да се извинят на Сидеров, в случай че се усеща афектиран, въпреки да не виждали виновност.

„ Основната задача на трите обединения е да се явим на евроизборите. По-ценното е да свършим нещо дружно. Вътрешна македонска революционна организация не е водило диалози с нито една политическа мощ. Кабинетът също е дебитор на тази стратегия, която сме изработили. Ще търсим поддръжка, с цел да се изпълнят нашите цели. Надяваме се да има родолюбив мир “, сподели още Веселинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР