„Явно „Труд“ са новите дисиденти на България. Виждате какво се

...
„Явно „Труд“ са новите дисиденти на България. Виждате какво се
Коментари Харесай

Проф. Балтов в редакцията на „Труд“: Ето какво се случва с всеки, който изразява мнение срещу Радев

„ Явно „ Труд “ са новите дисиденти на България. Виждате какво се случва с всеки, който не е във властта и показва мнение против служебното държавно управление и Радев. Някои от нас направиха такива, като взеха решение, че не ставаме за нищо. Имам възприятието, че не в медиите изобщо не излиза наяве, че не са издавани фактури, с цел да знаете, че вие би трябвало да ги платите “, съобщи проф. Асен Балтов, който също пристигна да види публицистите в редакцията.

Проф. Балтов акцентира, че няма по какъв начин да се платят сметките, когато не са издавани фактурите.

„ Това доста припомня на моя случай. Първо бях освободен от поста на изпълнителен шеф, без значение че бях в болничен, се оказа че не ставам и за доктор. Сега повеждам каузи, с цел да си върна правата “, изясни проф. Балтов. Той напомни, че има и други медии със отговорности към страната, само че към тях не се вършат никакви приходи, а отговорностите им са разсрочени за неопределен срок.

Бившият шеф на „ Пирогов “, който също беше уволнен без ясна причина и минути след, като беше оперирал ще остане дружно с Тома Биков при публицистите.

Междувременно служители на реда не престават да стоят пред редакцията. Сайтът на " Труд " пък се срина и няма достъп до него, а каква е повода към момента не е ясно. Малко по-късно към Тома Биков и проф. Балто се причисли и депутатът от ГЕРБ Александър Ненков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР