Явно не всичи представители от семейството на Мирослав одобряват Мария,

...
Явно не всичи представители от семейството на Мирослав одобряват Мария,
Коментари Харесай

Доведеният син на Мария хич не ѝ е фен

Явно не всичи представители от фамилията на Мирослав утвърждават Мария, въпреки и двамата да се носят по този начин безметежно на крилете на любовта и към този момент да са сключили брак. Оказа се, че доведеният наследник на фолкдивата, който е от предходната връзка на Мирослав, по никакъв начин не утвърждава музиката ѝ и самата тя го потвърди несъзнателно в обществените мрежи.

В момента секси миньончето, брачният партньор ѝ и децата им са на отмора в Халкидики, а по пътя явно слушат репертоара на Мария. За страдание на дребния правоприемник на Мирослав, който очевидно по никакъв начин не харесва попфолка и не е привикнал с тази музика.

Мария разгласява малко видео в Инстаграм, на което демонстрира по какъв начин се радва на песента си "Най-добрия " в колата, доакто обичаният ѝ кара, а на задната седалка виждаме момченцето, което настойчиво си запуша ушите и чака нетърпеливо мъчението да спре. Потребители в мрежата реагираха на обявата, като я подлагат на критика за това, че тормози детето с музика, която то явно не харесва или може би звучи прекомерно мощно в колата. Освен това, по-наблюдателните означиха, че тя не дава добър образец, защото се вози без защитен колан.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР