Ясно помним оригиналната екранизация по романа на Ник Хорнби High

...
Ясно помним оригиналната екранизация по романа на Ник Хорнби High
Коментари Харесай

High Fidelity, Зои Кравиц и новия сериал на Hulu по романа на Ник Хорнби

Ясно помним истинската екранизация по романа на Ник Хорнби High Fidelity от 2000 година - луксозен Джон Кюсак в основната роля, доста музика и въодушевление от 90-те. Затова ни е забавно по какъв начин ще наподобява сериалът, основан на High Fidelity, по който Hulu работят сега. Първата значима смяна е, че героят на Кюсак ще се извършва от... Зои Кравиц.

Това значи, че цялата история е " преобърната ". Главният воин още веднъж се споделя Роб, само че този път е жена. Тя държи дребен музикален магазин, обича поп културата и да прави описи с топ 5 неща. Така взема решение да ревизира и завършилите си връзки, като прави ранглиста на гаджетата си.

Забавен факт - майката на Зои Кравиц Лиза Боне взе участие като една от някогашните на основния воин в първия филм. Припомняме филмовия откъс му.

Самият Джон Кюсак, който интензивно употребява Twitter, се включи с коментар за продукцията на Hulu, които са част от Disney Group, и възнамеряват да създадат тази версия на историята на Ник Хорнби " по-семейна ".

" Женският каст звучи добре, останалото - не толкоз. Но тъй като това е книгата на Ник, се надявам да се съветват с него. Ако не го създадат - значи не става, " написа артистът.

Премиерата на 10-те епизода на High Fidelity е на 14 февруари. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР