Ясно е вече коя е полицайката, помогнала на Георги Семерджиев

...
Ясно е вече коя е полицайката, помогнала на Георги Семерджиев
Коментари Харесай

Ето я полицайката, помогнала на убиеца Семерджиев да се укрие СНИМКИ

Ясно е към този момент коя е полицайката, помогнала на Георги Семерджиев да се укрие след кошмарния конфликт на софийския бул. " Черни връх " във вторник късно вечерта, при който намясто починаха две млади дами. Това е Симона Радева, патрулен служител на реда при столичното Първо полицейско ръководство.

Младата полицайка работи повече от 1 година в Първо районно, разбра GlasNews. Преди това е била в Столична дирекция на вътрешните работи в Специализираните полицейски сили. От профила й излиза наяве, че учи в Нов български университет. Има възможност да се окаже, че Симона и Семерджиев са имали по-близки контакти и полицайката е била с него в колата и в този момент, и предходния път, когато е сгазил закона.

Свидетели на злокобния случай са споделили, че като е станала злополуката, момиче, най-вероятно полицайката, е викала: Убихме хора!, след което са тръгнали да бягат.

GlasNews разбра, че Симона Радева е отказала да спомага на проверяващите, отхвърля всичко, в което е обвинена, а сега е в болнични.



Разследващите са открили, че Семерджиев се е обадил за помощ на въпросната служителка. Полицайката му е помогнала да се достави със стълба, защото той не е имал ключ за жилището, в който живее. С тази стълба Семерджиев съумява да влезе в жилището си.
Дирекция " Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи е почнала инспекция на полицайката за укривателство, в това число и за контактите на Семерджиев с Министерство на вътрешните работи.  Мария Павлова, завеждащ профилиран отдел 01 на Националната следствена работа, добави пред dir.bg, че към този момент има издадено правосъдно позволение за наложително взимане на проби за алкохол и опиати от Семерджиев. След ареста си през вчерашния ден 35-годишният някогашен футболист изрично отхвърли да спомага по какъвто и да е метод на управляващите, в това число отхвърли да даде непринудено кръвни проби за приложимост на дрога и алкохол.
" Процедурата към този момент е в ход и медицински лица ще вземат нужните проби ", сподели още шефката на отдел 01.

Семерджиев от нощес е в следствения арест на бул. " Г.М. Димитров ", откакто му бе повдигнато обвиняване и натрапен 72-часов арест по решение на наблюдаващия прокурор. Очаква се след приключване на този период от Софийската градска прокуратура да внесат и искане в съда за налагане на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Междувременно станаха известни имената на двете млади дами, които Георги Семерджиев погуби на столичния бул. " Черни връх ". Това са 26-годишната Христина Дилева от Пловдив и 22-годишната Хариет Стефанович от София. Двете починаха намясто, откакто едната половина от разцепения джип на някогашния футболист ги опустоши на тротоара до метростанция " Европейски съюз ".

Очаквайте детайлности!





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР