Ясни са участничките в новия уеб риалити проект на продуцентския

...
Ясни са участничките в новия уеб риалити проект на продуцентския
Коментари Харесай

Шест красавици в битка за короната на InstaQueen

Ясни са участничките в новия уеб риалити план на продуцентския екип на 7Talents -. Шест ще бъдат прелестните дами , които ще се борят за признанието новата Instagram кралица на България. Красавиците са определени всред хиляди кандидатствали и под зоркото око на водещата Миглена Каканашева – Мегз ще се борят за короната. Стартът на блестящото ново уеб шоу е 22 юни във, а какво следва да се случи, можете да видите.

Кандидатките за популярност ще се изправят пред редица провокации в опита си да завоюват успеха и да станат част от Megz Angels. Именно изкусителките от най-нашумелия фешън план у нас ще оказват помощ на водещата Мегз и на самите участнички да преминат през разнообразни онлайн и офлайн тествания. Прекрасната, атрактивната, момичето с доста лица и моделът ще дават на кандидат-ангелите скъпи насоки и ще им оказват помощ да осъществен фантазиите си.

Цяло съзвездие съумели българи пък ще влязат в ролята на ментори на участничките в плана и с експертни препоръки ще дадат шанса да се приближат до короната в. Във всеки епизод на риалити шоуто ще има нова вълнуваща задача, а измежду помощниците на топ дизайнерката Мегз ще са фитнесмоделът Биляна Йотовска, писателят и публицист Любен Дилов–син, обичаният имиджмейкър и пиар на звездите Ива Екимова, лъчезарната Александра Петканова и звездата в мистъри уеб сериала „ Килерът “ Никол Андонова. Коя от кандидатските за успеха ще направи съвършеното селфи, коя има най-хубав фешън нюх и кой ще грабне успеха в предизвикването за най-хубав грим - всичко това и още доста изненади от 22 юни във.

" Много се вълнувам, тъй като ще бъда безкомпромисната и доста работеща Мегз. Ще бъда в тази взискателна роля, тъй като желая да науча девойките да работят. Идеята ни е да покажем и другата страна на красивите девойки и лъскавия живот " - разкри преди броени дни в предаването „ На кафе “ топ дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз .

Успоредно със сериите, почитателите ще могат да наблюдават и ежедневните инциденти на новите най-популярни девойки в истории и изявления в формалния профил на шоуто в и. Кой са шесте късметлийки и коя от тях ще грабне мечтаната победа, на 22 юни не пропускайте пилотния епизод на новото уеб риалити във! Гледайте InstaQueen всеки вторник и петък във.

Следете настоящата информация за шоуто в и
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР