Ясни са 6-мата финалисти в деветия сезон на Гласът на

...
Ясни са 6-мата финалисти в деветия сезон на Гласът на
Коментари Харесай

Ето кои са финалистите в Гласът на България

Ясни са 6-мата финалисти в деветия сезон на „ Гласът на България “, които получиха най-вече от гласовете на публиката в sms гласуването по време на полуфинала в неделя вечер, онлайн по bTV. Жаклин Таракчи от тима на DARA, Соня Михайлова и Александър Петров от тима на Галена, Десислава Латинова от тима на Иван Лечев и Калоян Николов и Виктор Стамболов от тима на Любо Киров ще стъпят на сцената на огромния край на музикалното шоу - тази неделя от 20:00 часа, онлайн по bTV. При сериозна конкуренция от изключителни, прочувствени осъществявания, 6-имата съумяха да сграбчен сърцата на феновете и справедливо ще пеят в най-очаквания епизод за сезона.

Броени часове след полуфинала, финалистите към този момент репетират интензивно за идното грандиозно шоу в неделя вечерта. Всеки от тях е подготвен и ще даде всичко от себе си, с цел да грабне купата „ глас на България “ и премията от 50 хиляди лв., които имат все по-ясни контури пред тях.

И по време на огромния край всичко ще бъде в ръцете на феновете, които посредством sms гласоподаване ще дефинират спечелилия в деветия сезон. От екипа на шоуто приготвят доста изненади, както за феновете, по този начин и за самите участници, а какви са те – ще стане ясно в неделя вечер по bTV.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР