Ясна е вече самоличността на задържаната 25-годишна полицайка, която снощи

...
Ясна е вече самоличността на задържаната 25-годишна полицайка, която снощи
Коментари Харесай

Ето задържаната с марихуана в Разлог полицайка

Ясна е към този момент самоличността на арестуваната 25-годишна полицайка, която нощес беше хваната с половин кг марихуана в персоналния си автомобил край Разлог.

Името ѝ е Симона Лулеова от село Баня, работи в столичното 7 районно полицейско ръководство, сподели за bTV нейната сестра. Тя отхвърли да разяснява задържането, само че сподели, че сестра ѝ е почтена.

Адвокатът на арестуваната заяви, че тя към този момент е с повдигнато обвиняване за владеене на високорискови наркотични субстанции, което се санкционира с 1 до 6 години затвор и санкция от 2 до 10 хиляди лева Защитата отхвърли повече информация най-малко до насрочване на делото за мярката ѝ за неотклонение.

По-рано през днешния ден от Районна прокуратура – Благоевград потвърдиха, че бащата на арестуваната е някогашен служител на реда, който към този момент е пенсиониран. Нашата инспекция сподели, че той също е имал проблеми с правораздаването, през 2013 година, когато при осъществяване на служебните си отговорности прострелял смъртоносно човек, в миг на кражба. По-късно той е изцяло оневинен от съда.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР