Японското правителство възнамерява да започне да издава ваксинационни паспорти за

...
Японското правителство възнамерява да започне да издава ваксинационни паспорти за
Коментари Харесай

Япония въвежда ваксинационен паспорт от другия месец

Японското държавно управление има намерение да стартира да издава имунизационни паспорти за имунизираните против новия ковид в средата или края на юли. Това заяви в четвъртък на постоянна конференция генералният секретар на кабинета на министрите Кацунобу Като, оповестява ТАСС. „ Започнахме подготовка за издаване на паспорти за имунизация, което според съглашения със страните сътрудници ще облекчи някои от рестриктивните мерки за влизане на имунизирани против ковид “, сподели Като.

" Паспортите ще бъдат издадени под формата на документ , само че ние също сме проучили опцията за цифрово разпространяване ", показва генералният секретар. По непотвърдена информация, високопоставени японски чиновници към този момент употребяват съответните документи, когато пътуват до други страни, защото Съединени американски щати и европейските страни все по-често изискват информация за получените имунизации.
 За да пътувате и да се върнете без боязън от карантина, по-добре вземете новия имунизационен документ За да пътувате и да се върнете без боязън от карантина, по-добре вземете новия имунизационен документ
Ще може ли български жител да пътува до друга страна-членка на Европейски Съюз с имунизационния документ, (който беше) издаван до 01.06.21 година...

Ваксинирането против ковид в Япония стартира в средата на февруари. Към днешна дата 2,9 милиона от 4,8 милиона здравни служащи са приключили имунизацията. На 12-ти април започва и на 36 000 000 поданици на страната на възраст над 65 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР