Японското правителство възнамерява да създаде центрове за PCR тестване за

...
Японското правителство възнамерява да създаде центрове за PCR тестване за
Коментари Харесай

Япония с центрове за PCR тестване на големите летища

Японското държавно управление има намерение да сътвори центрове за PCR тестване за ковид на трите най-големи летища в страната и в централната част на префектурите Токио и Осака, заяви организация Киодо, представена от БГНЕС.
Мерките са подбудени от нуждата от последователно унищожаване на рестриктивните мерки за влизане и излизане от страната.
Центрове за тестване ще бъдат основани на летищата Нарита и Ханеда в Токио и летище Кансай покрай Осака. Също по този начин ще бъде основан и по един подобен център в централната част на двете префектури.
Очакванията са те да проработят в околните дни. Основно ще бъдат тествани хора, влизащи в страната. По отношение на напускащите Япония, въпросът към момента се взема решение.
Сега в отделенията за карантина на летищата има задоволително потенциал за осъществяване на към 1 000 теста дневно, резултатите би трябвало да се изчакат 1-2 дни. Новосъздадените центрове ще могат да организират към 4 хиляди теста дневно, като понижават времето за изчакване на резултатите до няколко часа.
Центровете, планувани да бъдат основани в Токио и Осака, ще бъдат предопределени за напускащите страната и ще дават документи за негативни резултати за ковид.
Заради разпространяването на ковид в Япония, тя е в " черния лист " на Европейска комисия за пътешестване.
Европейски Съюз отваря още веднъж границите си за 14 държави
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР