Японският производител на системи за охлаждане Scythe съобщи за пускането

...
Японският производител на системи за охлаждане Scythe съобщи за пускането
Коментари Харесай

Scythe пусна CPU-охладителя Kotetsu Mark II

Японският производител на системи за изстудяване Scythe заяви за стартирането на CPU охладителя Kotetsu Mark II. Този модел е съчетаем с множеството настоящи процесорни платформи и съгласно представители на компанията, има привлекателно съответствие сред цена и продуктивност.



Конструкцията на Scythe Kotetsu Mark II включва медна никелирана основа, пронизана от четири 6-мм топлинни тръби и масив от алуминиеви пластини, разпростряли се в страни, с помощта на което те не пречат при слагането на модули оперативна памет с високи радиатори. Охладителят се характеризира с размери 130(Д) x 83(Ш) x 154(В) мм и тегло от 645 гр (с вентилатора).



В комплекта участва един 120-мм вентилатор Kaze Flex, основан на хидродинамичен лагер. Вентилаторът поддържа контролиране на скоростта на въртене благодарение на PWM в диапазона от 300 до 1200 об/мин и обезпечава притока на въздух до 51 CFM (87 м3/час) при оптимален звук от 25 dВ. Списъкът на поддържаните процесорни платформи включва Intel LGA775, LGA115x, LGA1366, LGA20xx, AMD AM2(+), AM3(+), AM4, FM1 и FM2(+).



Процесорният охладител Scythe Kotetsu Mark II към този момент е наличен за закупуване от оторизираните търговци на цената от 30 евро.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР