Японският национален отбор беше удостоен с изключително топло посрещане на

...
Японският национален отбор беше удостоен с изключително топло посрещане на
Коментари Харесай

В Япония посрещнаха националите си като герои

Японският народен тим беше почетен с извънредно топло посрещане на летище “Нарита ” в Токио, където голяма навалица от хора очакваше своите любимци. Някои от футболистите не се прибраха в родината си, защото играят в европейски клубове.
 Японският селекционер впечатли с жеста си след края на драмата с Хърватия Японският селекционер впечатли с жеста си след края на драмата с Хърватия
“Сините самураи ” бяха измежду приятните изненади на Световното състезание в Катар, откакто завоюва своята група с победи с по 2:1 над Германия и Испания. На осминафиналите обаче те отпаднаха от Хърватия след осъществяване на дузпи и по този начин не съумяха да създадат историческо първо класиране за страната на четвъртфинал на Мондиал. “С самостоятелни умения и отборни старания нашите играчи потвърдиха, че могат да са конкурентоспособни на световната сцена ”, съобщи селекционерът Хаджиме Мориясу.

Японците впечатлиха освен с играта си, само че и с държанието си по време на шампионата. След своите мачове футболистите на отбора сами си чистеха съблекалнята, а почитателите правеха същото, само че по трибуните. След трагичната загуба от Хърватия пък Мориясу отиде пред последователите и им се поклони в символ на благодарност.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР