Японският автомобилен концерн Nissan Motor представи новата си стратегия за

...
Японският автомобилен концерн Nissan Motor представи новата си стратегия за
Коментари Харесай

Nissan ще инвестира над 17 милиарда долара в електомобили

Японският авто тръст Nissan Motor показа новата си тактика за развиване на бизнеса „ Nissan Ambition 2030”, която планува обилни вложения в технологии за основаване на електрически коли през актуалното десетилетие. Това се споделя в изказване на компанията, публикувано до медиите.

" С Nissan Ambition 2030” започваме нова епоха на електрификацията, ще развиваме технологиите, с цел да понижим въглеродните излъчвания и да открием нови бизнес благоприятни условия. Искаме да превърнем Nissan в устойчива компания, от която клиентите и обществото в действителност се нуждаят ", съобщи основният изпълнителен шеф Макото Учида, съобщи БГЕНС.

По-конкретно, през идващите 5 години групата ще похарчи към 2 трилиона йени (17,6 милиарда долара) за приложение на разнообразни механически нововъведения и основаване на необятна гама от 23 нови модела, в това число 15 електрически автомобила и 8 хибрида.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Японската компания Nissan Motor е решила да закрие завода си...

Освен това до 2028 година се чака на пазара да бъдат пуснати коли, оборудвани с най-ново потомство акумулатори с огромен потенциал, които имат редица преимущества пред литиево-йонните акумулатори.

С новата си тактика японската компания цели да усили оптимално продажбите на електрически и хибридни коли на основни международни пазари до 2026 г.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР