Японските сухопътни сили за самоотбрана и американските военни ще проведат

...
Японските сухопътни сили за самоотбрана и американските военни ще проведат
Коментари Харесай

Япония и САЩ провеждат мащабни военни учения с 3000 участници

Японските сухопътни сили за самозащита и американските военни ще проведат огромно военно обучение " Ориенталски щит " (Orient Shield) с присъединяване на към 3 000 души от двете страни. Това заяви на конференция в Токио японският министър на защитата Нобуо Киши.

По думите му маневрите ще се проведат от 24 юни до 11 юли в бази и на образователни полигони в цяла Япония. " Настоящите учения ще станат най-амбициозните в цялата история на тяхното осъществяване ", сподели министърът.
 Назад, Путин! Англия се включи във военноморско обучение Назад, Путин! Англия се включи във военноморско обучение
Миналата седмица самолетоносачът на английския кралски флот „ Кралица Елизабет “ се причисли към военни кораби от Съединени американски щати и осе...

" Ситуацията с районната сигурност към Япония става все по-страшна. Много е значимо да се ускори съдействието сред японските сили за самозащита и американската войска. Това от своя страна ще способства за укрепването на японско-американския стратегически съюз ", добави Киши.

Япония и Съединени американски щати организират взаимни учения „ Orient Shield “ от 1985 година Те са предопределени да засилят взаимоотношението сред военните елементи на двете страни, както и да покачат тактическата и бойна подготвеност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР