Японски милиардер ще бъде първият космически турист, който ще лети

...
Японски милиардер ще бъде първият космически турист, който ще лети
Коментари Харесай

Японски милиардер ще лети до Луната

Японски милиардер ще бъде първият галактически екскурзиант, който ще лети към Луната. Мъжът ще бъде част от плануваната за 2023 година задача на компанията на Илън Мъск " Спейс Екс ". Днес той даде и първата си конференция.

42-годишният японец Юсаку Маедзава е изцяло убеден, че ще успее да се приготви за полета си към Луната. Знае, че му следва тежка физическа подготовка, само че твърди, че това не го тормози и че ще я съвместява с ръководството на бизнеса си за милиарди.
Юсаку Маедзава, първият галактически екскурзиант до Луната: Нямам самообладание не просто да видя Луната от близко, само че и да видя Земята. Със сигурност е доста по-различно от това, което сме виждали на фотография. Само мисълта за това, което следва, ме кара да рева от неспокойствие.
Японецът не сподели какъв брой е платил на " Спейс Екс " за идната екскурзия. Има право да вземе до 8 души със себе си. Намеква, че ще бъдат известни създатели.

Мечтаният полет до Луната е плануван за 2023 г, когато се чака да бъде подготвена огромната ракета Фалкон на компанията " Спейс Екс ". Това ще бъде и първата сходна задача от 72-а година насам.

Само 24 астронавти са летели до земния сателит, 12 от тях са стъпвали на повърхността на Луната.
 "Спейс Екс " подписа контракт за изпращане на първия галактически екскурзиант към Луната
Американската компания "Спейс Екс " оповести, че сключила контракт с първия си клиент за пътешестване към Луната, оповестиха международните осведомителни агенци...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР