Японската компания Sony представи зарядно за мобилни устройства с мощност

...
Японската компания Sony представи зарядно за мобилни устройства с мощност
Коментари Харесай

Sony представи 46,5 W бързо зарядно с два порта - USB-C и USB-A

Японската компания Sony показа зарядно за мобилни устройства с мощ 46,5 W, поддържащо стандарта Power Delivery (USB-PD). Производственият показател на устройството е CP-ADRM2.



Зарядното CP-ADRM2 разполага с един USB-C и един USB-А порт. Обикновеният USB-А порт обезпечава зареждането на мобилни устройства единствено с мощ 7,5 W (5V/1,5A). Що се отнася до USB-C врата, той поддържа USB-PD и може да подава оптималната мощ до 39 W (15V/2,6A), което е задоволително и за зареждането на преносим компютър. Поддържат се и режимите 12V/3A, 9V/3A и 5V/3A. Новото зарядно може да зарежда две мобилни устройства по едно и също време.



Новото зарядно устройство е направено от огнеупорни материали, работи с входно изменчиво напрежение от 100 до 240 V и може да се употребява във всяка страна. Габаритните размери са 65,0 х 78,0 х 31,0 милиметра при тегло 165 грама. Засега няма информация за цената, само че тя надали ще е доста висока. Продажбите ще започват в началото в Япония.

Да си напомним, че Sony, както и Apple, комплектува своя настоящ флагмански смарт телефон Xperia XZ3, поддържащ USB Power Delivery стандарта, с нормално зарядно, подаващо 5V, което не е уместно за бързо зареждане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР