Японската автомобилна марка Subaru представи новото поколение на кросоувъра Forester.

...
Японската автомобилна марка Subaru представи новото поколение на кросоувъра Forester.
Коментари Харесай

Subaru показа новия Forester на автосалона в Ню Йорк

Японската автомобилна марка Subaru показа новото потомство на кросоувъра Forester. Публичният дебют на модела се състоя на автомобилното ревю в Ню Йорк. На локалния пазар продажбите на автомобила ще стартират преди края на тази година.

Дизайнът на кросоувъра получи характерностите на концепта, наименуван VIZIV Future, който бе показан през октомври 2015 година на ревюто в Токио. Автомобилът е по-голям от предшественика си, като междуосието е увеличено с 266 мм. Багажното поделение също е уголемен размер. Пътният луфт е 220 мм. Автомобилът получава нова черна радиаторна решетка, спойлер, колела с 18-цолови джанти. Кросоувърът е оборудван с промени брони и модифицирана оптика.

 Снимка 348296
Източник:

Всъдеходът е издигнат върху новата платформа Subaru Global Platform (SGP), която към този момент се употребява в петото потомство Impreza и XV. Новият модел е оборудван с модернизиран 2,5-литров бензинов мотор. Мощността на елемента е 185 к.с. Моторът работи в композиция с вариатор Lineartronic и система за задвижване на четирите колела.

Новият модел разполага с фирмена система за подкрепяне на лидера EyeSight, която включва функционалност за адаптивно контролиране на дистанцията, автоматизирано спешно прекъсване, предизвестие за овакантяване на лентата на придвижване и доближаване към маркировката, както и деен надзор за следване на лентата на придвижване.

 Снимка 348297
Източник:

Освен това за първи път кросоувърът получава система за следене на лицето на лидера, наречена DriverFocus, отчитайки положението на водача. В салона са сложени нови седалки, усъвършенствана мултимедийна система с поддръжка на Apple CarPlay и Android Auto, точка за достъп WiFi, както и екран с 6,5-инчов сензорен екран.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР