Япония ще подготви съвместен оперативен план с американската армия за

...
Япония ще подготви съвместен оперативен план с американската армия за
Коментари Харесай

САЩ ще помагат на Япония да поразява военни цели на чужда територия

Япония ще приготви взаимен действен проект с американската войска за " дарба за контраофанзива " за удари по места за изстрелване на ракети, оповестява организация " Никей ".

Целта е възстановяване на точността на контранападенията посредством потребление на информация, получена чрез спътници от армията на Съединени американски щати.

Източници, осведомени с въпроса, настояват, че японското държавно управление ще стартира полемики с американската войска, откакто публично вземе решение да има дарба за контраофанзива посредством преразглеждане на три отбранителни документа, в това число тактиката за национална сигурност. Очаква се това да се случи в края на годината.
 Япония удвоява разноските за защита до 2027 година
Япония удвоява разноските за защита до 2027 година

Правителството възнамерява да ги усили до 2% от Брутният вътрешен продукт, според стандарта на НАТО

От държавното управление на страната прецизират, че обектите за контраофанзива ще бъдат лимитирани до " военни цели ". Поради това е належащо да се знае местоположението на ракетните бази и други цели, тъй че ракетите с огромен обхват, които биха служили като средство за контраофанзива, да мога да бъдат насочвани тъкмо.

Япония, която до момента поддържаше политика на липса на качества за контраофанзива, има дребна дарба да открива цели на територията на други страни.

Освен това Токио не разполага със способността на Вашингтон да следи бази в други страни от космоса посредством спътник. Следователно, с цел да стартира контраофанзива, Я пония ще би трябвало да разчита на съдействието на американската войска за събиране на разследваща информация.
 Япония стремително ще укрепва военните си качества
Япония стремително ще укрепва военните си качества

Заради опасения от неустойчивост в Източна Азия

Оперативният проект ще обгръща интервала от момента, в който Япония удостовери, че друга страна приготвя офанзива против територията ѝ, до започването на контраатаката.

По отношение на средствата за осъществяване на контраатаки Япония ще употребява ракети лично произвеждане, които би трябвало да бъдат осъвременени, тъй че да придобият по-голям обхват, както и създадената в Съединени американски щати крилата ракета " Томахоук ".

След формулиране на действен проект и въвеждане на ракети с огромен обхват, двете страни ще проведат взаимни учения , в които се чака да утвърдят процедурите на оперативния проект.
 Япония гради Противовъздушна отбрана против хиперзвукови ракети
Япония гради Противовъздушна отбрана против хиперзвукови ракети

Нови ограничения от Токио
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР