Янита Янчева е една от най-популярните родни спортни инфлуенсърки в

...
Янита Янчева е една от най-популярните родни спортни инфлуенсърки в
Коментари Харесай

Топ фитнес мацката Янита Янчева показа още едно умение, но го направи топлес

Янита Янчева е една от най-популярните родни спортни инфлуенсърки в Instagram. Нейните тренировки стимулират хиляди хора, даже и нас. Е, тя има и много мъжка публика, която не прави клекове за дупе, а гледа за персонална приложимост и обща просвета.

Оказва се, че Янита не се интересува единствено от тренировки и здравословно хранене. Тя има много разнообразни увлечения, измежду които рисуването. Инфлуенсърката сподели в обществената мрежа една от творбите си, само че усещане прави освен творбата на изкуството, а и самата тя. На фотото Янита театралничи в тил и без горнище, като се виждат очертанията на гърдите ѝ. 

Виж още: Нов ден, нови пояснения: Джулката отхвърля да е неприятна майка и има някои причини в тази посока

Блондинката си е прибрала косата, с цел да не я изцапа с багра, а от фотографията се вижда, че е съвсем приключила творбата си. В картината има преплетени галактически детайли, само че също е изобразен и един от най-популярните китайски знаци – Ин и Ян. 

Виж още: Още една плеймейтка мечтае да ремонтира дупето: Михаела Тодорова с новогодишно желае

Янита живее в Тулум от много време със брачна половинка си Тави Кастро и щерка им. Наскоро двамата станаха супер viral в мрежата, с помощта на видео, което показа хубавицата. На клипчето видяхме стегнатото дупе на Янита, а половинката ѝ Тави ревизира дали е добре тренирано, а то (както е видно) несъмнено е такова. Към днешна дата видеото има над 84 хиляди лайка и стотици палави мнения.

Изображение: https://www.instagram.com/yanitayancheva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР