Янита Янчева е една от малкото българки с милиони последователи

...
Янита Янчева е една от малкото българки с милиони последователи
Коментари Харесай

Топ фитнес инфлуенсър направи нещо неприлично, но много секси с известна българка

Янита Янчева е една от дребното българки с милиони почитатели в Instagram, а до славата си тя доближи с помощта на едно - фитнес заниманието ѝ. Всичко до този миг тя е постигнала с доста работа, доза шанс и намесата на ориста. Именно с последното тя заживява в Нидерландия, където намира любовта в лицето на Тави Кастро и двамата основават семейство.

Именно на техен кадър се натъкнахме в Instagram, само че късото видео е много секси и палаво. На клипчето виждаме стегнатото дупе на Янита, а половинката ѝ Тави го стиска, с цел да ревизира дали е добре тренирано, а то несъмнено е такова.

Виж още: И това се случи: Мацка се ожени за себе си, след това си изиска бракоразвод - влюбила се в различен! 

Моментът е събрал близо 80 хиляди лайкове и стотици мнения от вида: " Мъжът ти е огромен щастливец, че може да допира жена като теб ", " Сутрешното пощипване е съвършено ", " Ето по този начин се започва супер всеки ден ", пишат консуматори, само че има и още по-палави мнения, които ще ви спестим. 

Янита другояче не е не запомнила за родината си и се старае да се връща всяка година, когато може. Красавицата е сбъднала огромна част от фантазиите си и е на мнение, че човек е кадърен да реализира всичко, в случай че има желанието да се оправи с проблемите си, които всеки човек има. 

Виж още: " Фарс и цялостна сапунка ": Близък дизайнер до Маурицио Гучи със свиреп рецензии против " House of Gucci "  

Изображение: https://www.instagram.com/yanitayancheva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР