Янис Адетокумбо стана поредната звезда от НБА, която получи контузия

...
Янис Адетокумбо стана поредната звезда от НБА, която получи контузия
Коментари Харесай

Още една звезда в НБА се контузи

Янис Адетокумбо стана следващата звезда от НБА, която получи травма този сезон. Крилото е с изкълчен гален след мача на Милуоки Бъкс с Лос Анджелис Клипърс. Бъкс изгубиха вкъщи със 120:127, а Адетокумбо напусна игрището още във втората четвърт и пропусна остатъка от срещата. 23-годишният Адетокумбо имаше 12 точки за 17 минути игра преди да се контузи.

В Милуоки сигурно се надяват контузията на звездата им да не е сериозна и да могат скоро още веднъж да разчитата на крилото. В момента Милуоки заема осмото място в класирането на Източната конференция и са първият отбор над чертата, разграничаваща тимовете в зоната за плейофите от тези, намиращи се в лотарията в драфта. Тимът на Клипърс пък преследва осмото място на Запад, като сега ДиАндре Джордан и компания са десети.

Още в първите минути на постоянния сезон тежка травма получи новопривлеченият в Бостън Селтикс Гордън Хейуард, а навън до края на сезона са ДеМаркъс Казънс (Ню Орлийнс Пеликанс) и Кристапс Порзингис (Ню Йорк Никс). Травми лекуват сега и четирите огромни звезди на Голдън Стейт Уориърс - Стеф къри, Кевин Дюрант, Дреймонд Грийн и Клей Топмсън, както и плеймейкърът на Бостън Кайри Ървинг. Сан Антонио Спърс е без Кауай Ленърд, а Минесота Тимбъруулвс - без Джими Бътлър, а Вашингтон Уизардс към момента не може да разчита на Джон Уол. Крис Пол (Хюстън Рокетс) е още едно огромно име, което има проблеми с контузии този сезон.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР