Яник Синер официално се отказа от участие на Мастърс турнира

...
Яник Синер официално се отказа от участие на Мастърс турнира
Коментари Харесай

Без Яник Синер в Мадрид


Яник Синер публично се отхвърли от присъединяване на Мастърс шампионата в Мадрид. Той ще се концентрира върху това да покаже най-хубавия си тенис в Рим и на Ролан Гарос.

Италианецът се отдръпна преди четвъртфиналите от АТР 500 шампионата в Барселона, поради физическо неразположение. През седмицата в каталунската столица той разкри, че се усеща изнемощял и това продължава в продължение на дни.

Без значение от положението на Синер сега, от щаба му по този начин или другояче се възнамерявали тенисистът да не взе участие в испанската столица. Причината е сгъстеният график в първите месеци от акцията и концепцията да се сложи фокус върху Мастърс шампионата в Рим и Ролан Гарос по-късно.

Тази седмица Новак Джокович също публично разгласи, че няма да взе участие на Mutua Madrid Open, който стартира в сряда (26 април). В рамките на единствено няколко дни Рафаел Надал, Матео Беретини, Ник Кирьос и други звезди оповестиха, че пропущат събитието в испанската столица.

За първи път този сезон участниците на сингъл ще бъдат 96, а не 64, както беше до момента. През 2022 година събитието се организира в границите на 10 дни, само че в този момент ще бъде в границите на 13.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР