Яник Синер и Карлос Алкарас ни дариха с поредния тенис

...
Яник Синер и Карлос Алкарас ни дариха с поредния тенис
Коментари Харесай

Тенис пиршество: Алкарас и Синер сътвориха разиграването на сезона

Яник Синер и Карлос Алкарас ни подариха с следващия тенис шедьовър в тяхното съревнование, като този път италианецът победи в тричасовата епика, която двамата сътвориха на полуфиналите в Маями. Италианецът отрази два скрити мачбола във втория сет и оттова насетне напълно контролираше протичащото се на корта, с цел да се поздрави с първата си победа над настоящ номер едно в международната класация.

Защитаващият първенец обаче просто няма по какъв начин да бъде надвит елементарен и южнотиролецът трябваше да прави чудеса от смелост, с цел да прибавя точки в актива си. Нагледен образец e разиграването от шестия гейм на първата част, където видяхме съвсем безусловно всички вероятни удари в тениса.

Топ поставеният пръв разнообрази темпото, прибягвайки до къса топа, но Синер незабавно отгатна желанията му и пое самодейността в свои ръце, единствено че младежът показва атлетизъм от друга планета и устоя на офанзивите от другата страна на мрежата, въпреки че в един миг трябваше да отиграва от шпагат и даже падна върху корта. Усилията на Алкарас му разрешиха да обърне нещата в своя изгода и той незабавно се впусна в акция към мрежата, но беше контриран с свръхестествен бекхенд по късия диагонала, а публиката незабавно скочи на крайници, с цел да приветства видяното.

Реакциите в обществените медии също не закъсняха, като Кристофър Юбенкс призна, че в никакъв случай в живота си не е виждал толкоз положително разиграване, а ветеранката Ализе Корне се причисли към четвъртфиналиста в шампионата и просто възкликна - " Какво по дяволите "?

What the f***
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР