Яни Андреев победи в третия сезон на култовото риалити Фермата

...
Яни Андреев победи в третия сезон на култовото риалити Фермата
Коментари Харесай

Яни е победител в третия сезон на „Фермата”

Яни Андреев победи в третия сезон на паметното риалити „ Фермата ” по bTV. След тричасово шоу онлайн земеделецът от Козлец завоюва премията от 100 000 лв..

Той получи най-вече точки в игрите довечера и 39% от зрителския избор.

 

Снимка: btvnovinite.bg

След трите стадия на финала на конкуренцията  Яни събра общо 103 точки .



Втора в окончателното класиране остана  гимнастичката Валерия Дочева с 80 , а трети –  танцьорът от Попово   Калоян Димитров с 61 точки .

 Яни Андреев е победител в третия сезон на „ Фермата ”

Снимка: btvnovinite.bg

Най-голяма поддръжка от феновете, чието гласоподаване беше и последният стадий в надпреварата, събра Калоян –  41%. Втори при зрителския избор беше Яни с 39%, а трета остана Валерия с 20%.

 Амбициозната Виолета Тодорова отпадна първа от огромния край на „ Фермата ”. Тя завоюва единствено 9% от зрителския избор и напусна надпреварата за огромната премия от 100 000 лв. преди същинските борби. 

 

В първия стадий от битката – гласуването на всички отпаднали участници, Яни Андреев получи най-вече гласове и записа в актива си 22 точки. Втори се подреди Калоян Димитров с 8, а Валерия Дочева получи 6 точки като финален любимец на някогашните фермери.

 

Яни поведе по точки и след втория стадий на огромния край.

 

Той  построи най-високата кула от дърва , a  Валерия беше най-точна  в измерването на тежестта на око на пирони, вълна и тор.

 

 

Снимка: btvnovinite.bg

Яни и Валерия демонстрираха и  най-вече познания по българска история на въпросите от Алманаха , като дадоха по 4 правилни отговора.

 

Снимка: btvnovinite.bg

Така след втория стадий Яни беше с 64 точки, Валерия – с 60 точки, а Калоян  –  с 20 във краткотрайното класиране. 

Кой е спечелилият Яни Андреев?

Яни е на 29 години, роден и израснал в Хасково. Завършва история в Пловдив, само че се отхвърля от учителската специалност съвсем незабавно, отчаян от днешната юноша. Отива на гурбет в Англия, Германия и Шотландия, само че в последна сметка се прибира в село Козлец.

В момента обработва 14 декара фамилни лозя и се грижи за 100 кошера с пчели. Може да се оправи с всякаква земеделска работа – от оран до дърводелство. Казва, че това, което го връща от чужбина, са думите на баба му - „ Не напускай родната си къща, тъй като не знаеш по какъв начин се строи ”.

Все още е ерген, съгласно него – скромен. Част от условията към бъдещата му брачна половинка са: хубаво тяло, сини очи, да не мисли за пари и да няма дете, тъй като майка му не желае такава снаха. За себе си твърди, че е пряк и споделя нещата напряко.

Влиза във „ Фермата “, с цел да завоюва парите, тъй като ще му дадат сериозен късмет в живота и ще му оказват помощ да развие стопанството си. Сигурен е, че е измежду най-силните претенденти.

Яни завоюва доста борби на исторически въпроси на Алманаха. Той е бил преподавател по история.

Точно един месец след началото на шоуто първенецът по волейбол и участник в шоуто Владо Николов победи Яни в двубой. Яни трябваше да отпадне, само че Владо му подари мястото си.

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР