Яни Андреев, който спечели третия сезон на Фермата“, най-вероятно ще

...
Яни Андреев, който спечели третия сезон на Фермата“, най-вероятно ще
Коментари Харесай

Яни печели Фермата?

Яни Андреев, който завоюва третия сезон на „ Фермата “, най-вероятно ще победи и в осмия сезон на шоуто. Русокоското е любимец на публиката, както и на огромна част от участниците. Финалът на аграрното риалити наближава, а напрежението в стопанството става все по-непоносимо.

До 10 декември остават единствено няколко дни и с всеки минал двубой паричната премия се приближава все по-близо до някой от участниците. За пръв път в историята на риалитито на последната права ще се класират не четирима, а шестима участници – трима мъже и три дами. В началото на декември ще стане ясно кой от тях ще се трансформира в победител и ще грабне 100 бона.

Според феновете във почитател групата на предаването финалистите са Веселка, Валерия, Камелия, Чочо, Яни и Иван. Дали е по този начин обаче, следва да разберем. „ Моят любимец е този, който може да прави всичко – Яни! Това е „ Фермата “ – би трябвало да покажеш, че можеш, а не да минаваш сред капките. Младите доста бъркат – може би от прибързаност и тъй като бързат “, съобщи преди време в свое изявление най-възрастният участник Гечо, който като нищо ще се окаже прав за спечелилия.

Пчеларят от хасковското село Козлец е на път да се окичи с успеха още един път. Той събира най-голямо зрителско утвърждение поради своята невзискателност и отдаденост към „ националните “ дела, отбелязва Уикенд. Имиджът му е олицетворение на доста от качествата, които българите обичайно ценят, по тази причина се харесва и на феновете на шоуто.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР