Яна Бюрер Тавание Кунчев има богат опит в разследващата журналистика

...
Коментари Харесай

20 въпроса: Яна Бюрер Тавание Кунчев

Яна Бюрер Тавание Кунчев има богат опит в проверяващата публицистика и доброволчеството, само че през последните години е най-вече свързвана с неуморната си активност като изпълнителна директорка на световното изобретателно студио за обществена смяна.

Концепцията на Яна и съоснователя Павел Кунчев стъпва върху концепцията за така наречен - включването на креативен опити и мултидисциплинарна игра в активизма.

По-рано тази пролет Fine Acts стартира акцията си - серия арт намеси из София против словото на омразата с присъединяване на художници и илюстратори като Станислав Беловски, Венелин Шурелов, Деси Баева, Ясен Згуровски и други

В момента Fine Acts приготвя за щемпел англоезичното издание на книгата си на Светла Баева и Рая Раева. Предстои и световно предизвикателство за илюстрации на тематика климатични промени дружно с TED и създаването на настолна игра.

Междувременно платформата за безвъзмездни обществено ангажирани илюстрации, също самодейност на Fine Acts, беше отличена от Fast Company в техните в категория " Креативност ".

Яна има степени по Комуникации и Политически науки от Софийския университет, специализирала е в Харвард, Йейл и Оксфорд.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР