Ян Рууз, човекът известен като Лудия естонец“, винаги има няколко

...
Ян Рууз, човекът известен като Лудия естонец“, винаги има няколко
Коментари Харесай

Какво е слаклайнинг и кой е „лудият естонец“ Ян Рууз, който работи с Мадона?

Ян Рууз, индивидът прочут като „ Лудия естонец “, постоянно има няколко нови трика в ръкава си, колкото и да е физически изтощителна работата.

Нека да забележим какво може да направи!

Ян Рууз е  един от най-хубавите слаклайнери в света.

За пристрастеността си той споделя: „ Слаклайнът дава това чувство за нещо невероятно първоначално, само че е много елементарно да се направи посредством процедура, тъй като всички не сме имали баланс в даден миг. Всички трябваше да се надигнем и просто да вървим. Отне време. Същото е с салдото върху опънато въже. “

В сферата на слаклайнър Ян е прочут като „ Лудият естонец “.  Той може и да се устоя със слаклайнинг, защото има към 30 изяви годишно.

Ян споделя, че е бил и част от турнето на Мадона през 2012 година: " Мадона в действителност искаше да включи слаклайнинг в идното си турне. Имаше потребност от двама спортисти. И аз бях един от тях ".

Рууз споделя и за едно от най-рисковите си прекарвания в Иран през 2019 година: " В рамките на час вятърът се промени фрапантно. Понякога усещах по какъв начин вятърът просто ме повдига с въжето или ме мести встрани, наляво, надясно с 10, петнадесет метра. Тогава несъмнено използвах прекалено много тялото си по време на вървенето, прекалено много напрежение. Затова бях изтощен и тотално отпаднал най-после. И когато стигнах края, към този момент не можех да си подвигам ръцете ".

" Когато човек се провокира, той съумява и най-после се усеща необикновено поради това " , приключва описа си приключенецът.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР