Ямбол. При огромен интерес премина прожекцията на първото автокино в

...
Ямбол. При огромен интерес премина прожекцията на първото автокино в
Коментари Харесай

Първото автокино в Ямбол събра стотици зрители

Ямбол. При голям интерес мина прожекцията на първото автокино в Ямбол. Повече от 400 автомобила и десетки хора, пристигнали пешком, извършиха до цялостния му потенциал паркинга сред магазините „ Практикер “ и „ Технополис “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Ямбол .

Зрителите гледаха нашумелия български филм „ Привличане “ на режисьора Мартин Макариев, продуциран от Яна Маринова и Башар Рахал. Прожекцията беше подарък за жителите на Ямбол във връзка идния празник на града – Свети Дух.

Актьорът Александър Сано, който участва на прожекцията, поздрави ямболци в особено видеообръщение: „ Уважаеми поданици и мои другари от град Ямбол, за следващ път желая да Ви благодаря за гостоприемството и за това, че оценявате същински труда, който поставяме, с цел да създадем хубави български филми. Паркингът, който е голям, въпреки всичко се оказа непълен, тъй че, с изключение на да обещая да дойдем още веднъж и да се опитаме да напълним ливадата откъм гърба. Изключително доста съм Ви признателен – Ямбол публично държи върха за най-голямо автокино в България. Благодаря Ви, бъдете здрави! “

Община Ямбол дава обещание, че скоро ще има и други прожекции на автокиното в града.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР