Ямбол. Днес беше официално открит най-новият ритейл парк в града

...
Ямбол. Днес беше официално открит най-новият ритейл парк в града
Коментари Харесай

В Ямбол бе открит най-новият ритейл парк в града

Ямбол. Днес беше публично открит най-новият ритейл парк в града - “Ямбол Парк ”, оповестиха от пресцентъра на общината .

Търговският център е ситуиран на кръстовището на две съществени пътни артерии - ул. „ Граф Игнатиев “ и ул. „ Крайречна “ (до хипермаркет „ Кауфланд “).

На церемонията участваха кметът на община Ямбол Валентин Ревански и неговият заместител Михаил Керемидчиев, представителят на компанията вложител „ Зет Естейт “ ЕООД Марио Захаринов.
Сред формалните посетители на събитието бяха и представители на общинската и държавна администрация, проектанти и строители, представители на комерсиалните обекти и на Пощенска банка, която финансира ритейл парка.

Отец Гавриил от църквата „ Св.св.Кирил и Методий ” в Приморско, който е родом от Ямбол, отслужи водосвет.

Валентин Ревански приветства начинанието: „ Поздравявам от сърце господин Захаринов, неговото семейство и всички, които поставиха старания и осъществиха този обект в тези нелеки стопански условия. Благодаря Ви за коректността и по тази причина, че успяхте извършите в период построяването на комерсиалния център.

Община Ямбол ще продължава да спомага на вложителите в града.

Признателен съм и по тази причина, че безплатно облагородихте инфраструктурата към обекта, изградихте ново осветяване на булеварда монтирахте и чешма, която на пръв взор не е огромна, само че с огромно обществено значение облага за жителите на Ямбол и съм уверен че те ще оценят този доблестен жест.

Надявам се, че и отсега нататък ще подкрепяте дела, които са свързани с нашия град. Вие към този момент сте част от него! Не на последно място - с помощта на Вас се основават и нови работни места. Пожелавам ви триумф на добър час и доста удовлетворени клиенти! “.

Марио Захаринов изрази специфична признателност към кмета на община Ямбол и към неговия екип и даде висока оценка за съответното, бързо и професионално отношение на общинската администрация: „ Смело мога да кажа от опита, който имаме в сектора - това е най-хубавата община, с която сме работили! “
Церемонията приключи с ритуално прерязване на лентата на обекта от Валентин Ревански и Марио Захаринов.

Новият търговски център e ситуиран на повърхност от 4568 квадратни метра и разполага с богат подбор от артикули и услуги в следните търговски обекти: Jysk, Pepco, Mania, Kinderland, Sugars, aвтомивки „ РЕКС “, Giftland, „ Диана Кабел “.

Това е вторият построен ритейл парк на компанията „ Зет Естейт “ ЕООД.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР