Yamaha подготвя новия Tricity 300 за старт на пазара. Това ще

...
Yamaha подготвя новия Tricity 300 за старт на
пазара. Това ще
Коментари Харесай

Yamaha Tricity 300: на три колела през града

Yamaha приготвя новия Tricity 300 за старт на пазара. Това ще се случи в Германия през юли 2020 година, когато моделът с три колела ще се предлага в три цвята - Nimbus Grey, Tech Kamo и Gunmetal Grey. Машината би трябвало да коства 7999 евро, плюс 400 евро спомагателни разходи на производителя.

Tricity 300 е ориентиран към пътуващите със спътници и хора, които постоянно са на път в градския трафик. Тъй като двете големи 14-цолови предни колела и 120-милиметровите гуми обезпечават огромна непоклатимост на предната част и оптимално сцепление сен гарантира по-голяма сигурност.

Освен това, съгласно производителя, схемата "три колела " е идеално и за хора, които в никакъв случай преди не са карали мотоциклет или скутер. Друга плюс точка - Tricity 300 може да се ръководи с автомобилен лиценз.

Класове 3 и B във Федералната република дават право да се кара триколесника без допълнителни часове за ръководство или тестове (ако са издадени преди 18 януари 2013 г.). Това дава опция на пътуващите да употребяват транспортно средство с мощност 28 к.с. за ежедневните си пътувания без допълнителна категория в книжката.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР