Ялчин Джем е новият търговски директор на Kaufland България и

...
Ялчин Джем е новият търговски директор на Kaufland България и
Коментари Харесай

Ялчин Джем е новият търговски директор на Kaufland България

Ялчин Джем е новият търговски шеф на Kaufland България и член на Управителния съвет на компанията, считано от 1 юни 2021 година. Той ще дава отговор за стратегическото ръководство и по-нататъшното развиване на комерсиалната и маркетинговата активност на Kaufland в България. Под негово управление веригата ще продължи да развива продуктовия си подбор и да затвърждава позицията си на водач в ритейл бранша в страната, който предлага многообразие от качествени артикули на атрактивни цени. 


Ялчин Джем има над 20 години опит в бранша за съвременна търговия, 10 от които е прекарал като част от интернационалната конструкция на Kaufland. В България идва от позицията пълномощник и началник на звено „ Дрогерия “ в дирекция „ Търговия “ в Kaufland Германия, като поредно е минал през редица позиции и звена в същата дирекция. Владее немски, британски, турски и френски език.

Дирекция „ Търговия “, която ще се ръководи от Ялчин Джем, е една от главните структури в Kaufland България. Нейният екип от близо 150 души дава отговор за образуването и развиването на продуктовия подбор в хипермаркетите на Kaufland България, за ценовата политика на комерсиалната верига, както и за цялата й маркетингова активност. Дирекцията обгръща отделите „ Храни пресен подбор “, „ Храни изсъхнал подбор “, „ Собствени марки “, „ Нехранителни артикули “, „ Акционен мениджмънт “, „ Маркетинг “, „ Организация Търговия “ и „ Системи за бизнес разбори “.  

Сред основните цели на Ялчин Джем са Kaufland да продължи да развива продуктовото си портфолио, като се концентрира върху нововъведения в продуктовия сегмент и усили асортимента с нови оферти, отговарящи на условията на българския консуматор и удовлетворяващи неговите потребности. Под управлението на Ялчин Джем Kaufland ще продължи своята бизнес политика, в която комерсиалната верига се концентрира върху предлагането на разнороден подбор от приблизително 20 000 продукта за страната, качество и прохлада на налични за българския консуматор цени.
 Kaufland България започва детски футболни шампионати в партньорство с Национална мрежа за децата Kaufland България започва детски футболни шампионати в партньорство с Национална мрежа за децата
Kaufland България провежда пилотно издание на „ Първенството на Свежите супергерои “ – серия от футболни шампионати, пре...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР