якои смартфони изглежда са имунизирани срещу вълната от инфлация, обхващаща

...
якои смартфони изглежда са имунизирани срещу вълната от инфлация, обхващаща
Коментари Харесай

Колко пари можете да вземете за стария ви iPhone?

якои смарт телефони наподобява са ваксинирани против вълната от инфлация, обхващаща стопанската система, и това си личи по намаляващото количество преференциални покупко-продажби за нови устройства.

Както е известно, доста компании оферират да „ обменят “ остарялото ви мобилно устройство, в случай че закупите от тях по-нов модел, само че очевидно от Apple са изпреварили всички с математиката. Миналата седмица, както беше маркирано от MacRumors, оповестените оценки на Apple за подмяна спаднаха със 70 до 5 $ според от възрастта и характерностите на въпросния iPhone.
iPhone 11 получи най-голямото релативно понижение, 23% спад в цената при замяна от 300 на 230 $. Това е неприятно за огромна част от потребителите, само че не може да се назова изненада. „ Всички тези устройства са по-стари, в сравнение с бяха преди година, тъй че има смисъл от тази позиция “, отбелязва Джефри Мур, шеф на Wave7 Research.

Но би трябвало да напомним, че смарт телефоните не остаряват отмерено, даже като вземем поради историята на Apple за поддръжка на по-стари модели iPhone с нови актуализации на систематичния програмен продукт години наред. Както е известно, идният iOS 16, съгласно страницата на Apple за предварителната версия, ще изисква iPhone 8 от 2017 година или по-нов. Така че притежателите на по-стари модели би трябвало да се подготвят за много неприятни изненади.

Ако сте измежду тя, може и да изберете да изчакате по-подходящ миг за промяна на устройството. Междувременно може да извършите няколко неща, с цел да поддържате своя смарт телефон „ във форма “. Лорън Бентън, общоприет управител на Back Market за Съединени американски щати, отбелязва, че батерията е тази, която се износва първа. Ето за какво той предлага замяна на този съставен елемент: „ iPhone особено ръководи своята консумация на сила и продуктивност въз основа на здравето на батерията, тъй че в случай че телефонът работи постепенно, от време на време промяната на батерията ще го форсира “ - коментира той.

Еволюцията на безжичните мрежи обезпечава още една глава в стареенето на смарт телефоните. iPhone 12, показан през 2020 година, и по-новите модели поддържат както 5G, по този начин и по-бързите му „ среднолентови “ версии, написа hicomm.bg. Устройствата, които не дават отговор на изискванията за тази по-бърза връзка, може да се усещат релативно мудни в този момент, само че сигурно обстановката ще се утежни след две години. Това не ги прави подобаващи за преработване, само че изисква възприятие за натурализъм за това, кой може да употребява по-стар телефон и за какви цели.

„ Обикновено не поучавам хората да купуват телефони, които са на повече от две или три генерации “, сподели анализаторът Марк Вена, създател на SmartTech Research. Устройствата, които са по-стари от това, може да блокират софтуера след няколко години.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР