Якия промоутър Фънки има сериозни главоболия с дъщеря си. 16-годишната

...
Якия промоутър Фънки има сериозни главоболия с дъщеря си. 16-годишната
Коментари Харесай

Фънки плаши фенове на щерката: Взимам им страха от раз

Якия промоутър Фънки има съществени главоболия с щерка си. 16-годишната Карла пораства хубавица и към този момент събира погледите в мрежата с тяло на моделка, видя HotArena.

Красивото момиче има стотици фенове, които се пробват да се домогнат до вниманието й. Баща й обаче се старае да им вземе страха на всичките до един. И е безапелационен, че е рано щерка му да си има гадже.

„ Малка е още за съществено гадже. Тя да си реши, не й се греша, но мнооооого ще си изпати това момченце, в случай че не го харесам ”, смее се лудия рокаджия.

Той даже е решил да си купи пушка и по този начин да пази Карла от момчетата.

Карла е бунтарка освен във връзка с фотосите. Фънки от дълго време е вдигнал ръце от щерка си, която не пропуща да си направи провокативни селфита и най-често се щрака, до момента в който пуши наргиле с незнайни вещества, написа " България през днешния ден ".

Тийнейджърката слуша още крепко чалга и е много дива. „ Какво да я върша, че слуша чалга. Нейно право си е! ”, споделя още Димитър Ковачев.

Той се е схванал със брачната половинка си Антония, той да се занимава със сина им Георги, в случай че зародят проблеми, а тя да възпитава щерка им Карла. Засега наследникът на двойката, който е цели 5 години по-голям от кака си, не им основава никакви проблеми.

„ Не е елементарно с младежи, само че популярност Богу, положителни са ми децата. Някак се оправяме с тях ”, споделя още щастливият Фънки.

Той признава, че в никакъв случай не е удрял и с пръст наследниците си. „ Това не е образование, срещу багра съм ”, безапелационен е рокаджията.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР