Ягодова луна“ – най-новият сериал на NOVA Героичната драма завладява

...
Ягодова луна“ – най-новият сериал на NOVA Героичната драма завладява
Коментари Харесай

Ягодова луна“ – най-новият сериал на NOVA

„ Ягодова луна “ – най-новият сериал на NOVA Героичната драма превзема телевизионния ефир напролет 23 декември 2019, 12:14  „ Ягодова луна “ – най-новият сериал на NOVA Източник: NOVA
ов трагичен сериал ще е един от акцентите в пролетния ефирен сезон на NOVA. Мащабната продукция „ Ягодова луна “ е отдадена на една от най-благородните специалности – тази на пожарникарите, които в международните кинопродукции от дълго време са превърнати в фетиш, както сътрудниците от Централно разузнавателно управление на САЩ и пехотинците. Чест, дълг, героизъм, геройство и достолепие са единствено част от тематиките, които сериалът повдига през многопластовите си сюжетни линии. В основата на всичко, несъмнено, е любовта, която телевизионния роман ще разкрие в другите ѝ измерения.

Продукцията ще впечатли феновете с внушителното пресъздаване на достоверни обстановки от пожарникарската специалност, напрегнати екшън подиуми, каскади и пиро-експлозии, специфични резултати, безизходен сюжет и пълнокръвни герои. За първи път български сериал ще показа на феновете толкоз огромен размер от компютърно генерирани облици и звезден каст, които включва доста от най-изявените български артисти.
 Радина Боршош
В основните функции се превъплъщават Асен Блатечки, Александър Сано, Радина Боршош, Христо Мутафчиев, Димо Алексиев, Деян Донков, Стефка Янорова. С основни функции в продукцията се включват още: Ивайло Захариев, Любомира Башева, Рая Пеева, Невена Бозукова, Ваня Джаферович и други. Сценарият е дело на одобрения креативен тандем Милена Фучеджиева и Елена Иванова, а режисьори на сериала са Зоран Петровски, Асен Блатечки и Димитър Гочев.

„ Ягодова луна е пълнолунието през месец юни, когато се смята, че луната е обляна в огнен кехлибар. Това е и връзката с нашия сериал – тъкмо тогава се случва едно доста значимо събитие. Зрителите ще видят и безусловно ще усетят стихията на огъня, пожари със избавени човешки животи, само че и прочувствени пожари, свързани с възприятията и връзките сред героите “, разкри Радина Боршош в студиото на „ Здравей, България “.

Паралелно в минало и в настояще време, „ Ягодова луна “ наблюдава историята на млад пожарникар, който макар компликациите не се отхвърля от своя професионален избор да пази обществото. Той ще разбере истината за опетненото име на татко си и ще направи всичко по силите си, с цел да го оневини. На фона на пожари, интриги, гибел и принуждение, ще се разгърне и една красива обич, която един път открита ще бъде отстоявана с цената на всичко.

„ Радвам се, че най-сетне се прави филм за пожарникари. Това са героите на нашето време и за мен персонално - най-големите мъжкари, които съм срещал. Целият екип имахме опция да се срещнем с тези хора. Те бяха компактно до нас по време на снимачния развой. Може би след този сериал, всички деца ще желаят да станат пожарникари, когато пораснат, както беше едно време “, показа Асен Блатечки, който ще се превъплъти в ролята на шефа на пожарната.

„ Ягодова луна “ е освен следващо доказателство за дълготрайния ангажимент на NOVA в поддръжка на основаването, развиването и популяризирането на българското кино произвеждане, само че и за сполучливото съдействие сред телевизия и държавните институции. Сериалът е осъществен в партньорство с основна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ при Министерство на вътрешните работи на Р България.

Нова Броудкастинг Груп благодари за оказаното подпомагане на основен комисар Николай Николов, шеф на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ – Министерство на вътрешните работи, старши комисар Веселин Гетов, шеф на Столична дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “, на комисар Тошко Тошев, заместник-директор на Столична дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ и на комисар Георги Мангараков, шеф РДПБЗН Пловдив. Професионалното съдействие с Първа РСПБЗН София в лицето на началника комисар Тони Тутунаров, основен контрольор Емил Николов, контрольор Даниел Дамянов, контрольор Валентин Желязков, контрольор Станислав Йорданов и контрольор Ангел Петков, е с извънредно значение за реализирането на сериала. Специален съветник по сюжета на епизодите, свързани с пожарни произшествия, е основен контрольор Димитър Бришимов, шеф бранш „ Пожарогасителна и избавителна активност “ към РДПБЗН Пловдив.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Нов билет за градския превоз от следващата година  1 Как крадци обират моловете  1 От 1 януари 2023 година българите ще пазарят с евро  1 Отказаха на 50 000 българи помощи за отопление --> Пaрите ни  Нов билет за градския превоз от следващата година Нов билет за градския превоз от следващата година  Как крадци обират моловете Как крадци обират моловете  От 1 януари 2023 година българите ще пазарят с евро От 1 януари 2023 година българите ще пазарят с евро  Отказаха на 50 000 българи помощи за отопление Отказаха на 50 000 българи помощи за отопление Не пропускай  За 2019 - Борисов: Работа, Радев: Безветрие За 2019 - Борисов: Работа, Радев: Безветрие  <br> Карди Би - половин милион $ в хладилника <br>
Карди Би - половин милион $ в хладилника
 <br> Най- <strong> сполучливите звезди </strong> през 2019 година <br>
Най- сполучливите звезди през 2019 година
 <br> Как <strong> да избегнем грипа </strong> през зимата <br>
Как да избегнем грипа през зимата
Последни  Асен Блатечки „ Ягодова луна “ – най-новият сериал на NOVA  <p>Предсказанията за 2020 година на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и ДПС</p> Предсказанията за 2020 година на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи  <p>5 от <strong>най-добрите</strong> <strong>филми</strong> за <strong>2020</strong></p> 5 от най-хубавите филми за 2020  Ислямска страна „ Ислямска държава” се възражда в Ирак  <p>Рецептите на баба за <strong>Бъдни вечер</strong></p> Рецептите на баба за Бъдни вечер  <p><strong>Малкоданска:</strong> Всичко с бременността бе леко на фона на това, което последва</p> Малкоданска: Всичко с бременността бе леко на фона на...  <p>Колко тъкмо Гоце Делчев е българин, съгласно македонски политик&nbsp;</p> Колко тъкмо Гоце Делчев е българин, съгласно македонски...  Земя Магнитният полюс на Земята се мести с 40 км. на година  <p>Пищна<strong> звездна женитба преди Коледа</strong>, вижте снимка</p> Пищна звездна женитба преди Коледа, вижте фотография  Схема: Крадци обират молове със заглушителни устройства Схема: Крадци обират молове със заглушителни устройства  Проф. доктор Иво Петров Напрежение сред медицински експерти, какво ще...  <p><strong>10 идеи</strong> за <span style= 10 хрумвания за дарове в последния миг  Жена се избави за секунди от летящ покрив Жена се избави за секунди от летящ покрив  Мъж мами с къща чартърен за Нова година Мъж мами с къща чартърен за Нова година  <p>Тежка злополука в София взе жертва</p> Тежка злополука в София взе жертва  <p>Извънредно състояние на архипелага Галапагос</p> Извънредно състояние на архипелага Галапагос  <p>Започва огромното пътешестване, къде ще са задръстванията</p> Започва огромното пътешестване, къде ще са тапите  <p>Опасно време в навечерието на празниците</p> Опасно време в навечерието на празниците  Емил Димитров Емил Димитров и неразрешената песен-химн на генерации  Audi TT Roadster Казваме довиждане на 35 модела Всичко от през днешния ден Виц на деня Журналист взима изявление от прочут боксьор. Към края на изявлението го пита: - Много ваши сътрудници са суеверни. Вие религиозен ли сте и вярвате ли… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Откриха монумент на Капитан Петко челник в Борисовата градина  Хемингуей предлага: Книгите, които да прочетем  Любовниците от Аушвиц: историята, която трогна света  Тайната на положителния самун и препоръките по какъв начин да го съхраняваме  Френско списание от 30-те: София съвсем не е балкански град  Маги Джанаварова за „ Маскираният артист “: Най-много ме разсмя съмнение, че съм Геро Най-много ме разсмя догатката... Водещи вести  <p>Предсказанията за 2020 година на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и ДПС</p> Предсказанията за 2020 година на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи  <p>Колко тъкмо Гоце Делчев е българин, съгласно македонски политик&nbsp;</p> От Македония: Колкото македонците с български паспорти са българи, толкоз и Гоце Делчев е българин  <p>Опасно време в навечерието на празниците</p> Опасно време в навечерието на празниците  <p>Тежка злополука в София взе жертва</p> Тежка злополука в София взе жертва  Ислямска страна „ Ислямска страна ” се възражда в Ирак  <p>Извънредно състояние на архипелага Галапагос</p> Извънредно състояние на архипелага Галапагос поради разлив на гориво  Емил Димитров Емил Димитров и неразрешената песен-химн на генерации  <p>Пищна<strong> звездна женитба преди Коледа</strong>, вижте снимка</p> Пищна звездна женитба преди Коледа, вижте фотография  <p>Рецептите на баба за <strong>Бъдни вечер</strong></p> Рецептите на баба за Бъдни вечер  <p>5 от <strong>най-добрите</strong> <strong>филми</strong> за <strong>2020</strong></p> Филми, които да не пропускате през 2020  Земя Магнитният полюс на Земята се мести с 40 км. на година Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР