Ягодите са безбожно вкусен плод, който можем да консумираме с

...
Ягодите са безбожно вкусен плод, който можем да консумираме с
Коментари Харесай

Ако положите черно фолио върху почвата, добивът от ЯГОДИ ще е РЕКОРДЕН

Ягодите са безбожно апетитен плод, който можем да консумираме с приятност през цялата година. За страдание обаче и те, както всички обичани плодове, са сезонни. Щастливци са хората, които имат опцията да си ги отглеждат вкъщи и да вкусят от натуралния усет на сладката ягода, лишена от пестициди и всякаква химия.

Отглеждането на тези плодове не е комплицирана задача, само че въпреки всичко е обвързано със специфики. Трябва да сме наясно с някои тънкости, в случай че желаеме да имаме ягоди в обилие и да можем с плодовете на растението да си приготвим апетитен компот за зимата или сладко, с което да гарнираме закуската си.

Черно фолио за рекорден рандеман

Практиката сочи, че ягодите, отглеждани върху черно фолио, дават доста повече плодове, в сравнение с останалите. Единствената специфичност при черното фолио е моментът, когато би трябвало да го поставим в лехата.
 Ето какво може да засадите през юли Ето какво може да засадите през юли
Ако си мислите, че засаждането на зеленчуци и плодове от дълго време е завършило, грешите. Дори през юли може да засадите някои култури. Опи...

Разбира се, не е нуклеарна физика, само че въпреки всичко би трябвало да сме деликатни и да си отделим задоволително време, в случай че желаеме да се оправим като отличници. Можете да погледнете клипчета в интернет или да разпитате детайлно хора, отглеждащи плодове по този метод.

Най-напред е належащо да подберете мястото, където ще отглеждате ягодите и по-късно да преминете към слагането на фолиото с дупките. За предпочитане е краищата да бъдат притиснати с камъни или почва, тъй че да не се подвигат над почвата. След това посадете всяко клонче в дупките, които авансово сте изрязали.

Най-добре е тази процедура да бъде осъществявана при влажно време, тъй като откакто засадите ягодите, няма да се постанова да ги поливате.

Отглеждането на дребните червени плодове върху фолио обезпечено ще ви води към толкоз богата годишна продукция, че даже не можете да си визиите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР