Ядосана съм! Така коментира ситуацията, в която изпадна българката Магдалена

...
Ядосана съм! Така коментира ситуацията, в която изпадна българката Магдалена
Коментари Харесай

Подиграха се жестоко с българката Магдалена, живяла 19 години на Острова СНИМКИ

Ядосана съм! Така разяснява обстановката, в която изпадна българката Магдалена Филипова - Ривърс, откакто Англия отхвърли да й издаде статут на непрекъснат гражданин в страната.

Маги живее в страната от 19 години, омъжена е за британец и е основала две деца - 7-годишният Ной и Инди, която е на 18 месеца, споделя "Дейли мейл ".

Българката отпътува за Англия преди 19 години, с цел да учи в колежа Брадфийлд. След завършването му постъпва в университета в Нюкасъл, където получава висшето си обучение. След това среща Матю, бъдещият си брачен партньор. С него са щастливо женени и имат две деца.



Освен че е брачна половинка и майка Маги работи като консултант в област Южен Оксфордшир. Тя е член на кабинета за публични услуги.

Въпреки всичко обаче през май Англия й отхвърля смяна на краткотрайния й статут в непрекъснат. Доводът е, че Маги не има задоволително документи от последните пет години.



Във връзка с Брекзит това я слага в много неприятна обстановка. На процедура по този метод страната лимитира правата й и Маги не е равна с локалните британци, прецизира "Петел ".

"Не се тормозя. Ядосана съм, тъй като знам тъкмо какви са последствията за мен от този отвод ", разяснява Маги.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР