Яденето на чесън прави естествената миризма на човек по-привлекателна за

...
Яденето на чесън прави естествената миризма на човек по-привлекателна за
Коментари Харесай

Според учени: Яденето на чесън ни прави по-привлекателни за партньора

Яденето на чесън прави естествената миризма на човек по-привлекателна за евентуалния сътрудник, написа в. „Дейли мейл“.

Доктор Каролайн Алън от Института по неврология към университета в Нюкасъл дава някои чудновати препоръки за това по какъв начин всеки да откри любовта.

Според нея, храната, която консумираме, оказва въздействие върху миризмата на тялото и то не постоянно по метода, който може да предположим. Неотдавна извършено проучване откри, че телесната миризма на хората, които ядат чесън, се прави оценка като по-приятна и привлекателна от техните сътрудници. Това евентуално се дължи на обстоятелството, че чесънът има потребни за здравето съставки, а по-здравите хора миришат по-приятно, съгласно други изследвания.

„Не ви предлагам да изядете няколко скилидки, само че може да включите продукта в по-здравословна диета, в случай че желаете да измененията метода, по който миришете в дълготраен план“, изясни специалистът.

Друг нейн съвет е мъжете да оставят дамите да им избират парфюм, без значение дали са им съпруги или майки. Изследователи откриха, че дамите от обещано семейство, които са избрали аромати за свои близки мъже, са им помогнали да миришат по-приятно.

Никога не пропускайте да се напръскате с парфюм или дезодорант. Ароматът им прави човек по-уверен и по-привлекателен, както и по-малко нервозен. Така да вземем за пример, в случай че сте се парфюмирали, е доста по-вероятно да не вършиме нервни жестове, като това да пипате постоянно косата или лицето си.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР