Xiaomi стартира специална промоция за феновете на бранда - „Купи

...
Xiaomi стартира специална промоция за феновете на бранда - „Купи
Коментари Харесай

Xiaomi със специална промоция за феновете на бранда в България за Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro

Xiaomi започва специфична промоция за почитателите на марката - Купи смарт телефон Xiaomi 12 или Xiaomi 12 Pro + безжични слушалки Xiaomi на цената на смартфона” . Първите 200 консуматори, които закупят смарт телефон от най-новата серия на марката - Xiaomi 12 или Xiaomi 12 Pro – от участващите в промоцията партньорски магазини, записали се на и отговарящи на изискванията на промоцията, могат да получат гратис безжичните слушалки Xiaomi Buds 3.

От през днешния ден започват и продажбите на Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro. Феновете на Xiaomi могат да ги открият в формалната партньорска мрежа на марката в България.

В промоцията вземат участие смарт телефоните, закупени от всички магазини на “Техномаркет”, “Технополис”, “Зора”, “Виваком”, “Yettel” и “А1” в България, техните онлайн магазини, както и магазина на Xiaomi в Paradise Center София, равнище 0 и онлайн на.

Промоцията започва на 11.04.2022 година, като потребителите би трябвало да се записват на до 15.05.2022 година В регистрационната форма е належащо да се попълнят персонални данни, да се прикачи касова записка или фактура от покупката и да се означи IMEI на телефона – той е изписан на кутията на устройството и може да се ревизира и на самия смарт телефон, като се набере *#06#.

Потребителите, които закупят Xiaomi 12 или Xiaomi 12 Pro, могат да се възползват от 3 месеца YouTube Premium на стойност 0.00 лева Предложението важи за нови консуматори и може да бъде анулирано когато и да е.*

Пълните правила и условия на промоционалната оферта може да прочетете тук
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР