Xiaomi стартира глобалното разпространяване на стабилната бета версия на фирмения

...
Xiaomi стартира глобалното разпространяване на стабилната бета версия на фирмения
Коментари Харесай

Най-популярният флагман на Xiaomi бе обновен до стабилната бета на MIUI 10

Xiaomi започва световното разпространение на стабилната бета версия на фирмения потребителски интерфейс MIUI 10 за своя миналогодишен флагман Mi 6. Фърмуерът се базира на операционна система Android 8.1 Oreo и е наличен за потребителите от през днешния ден.

Обновяването е огромно 589 MB и се популяризира по безжичен път (OTA, Over-the-air). В него е включен пачът по сигурността на Гугъл от 5 август. Въпреки че е маркирана като постоянна, това към момента е бета версия и може да съдържа незначителни неточности. Повечето притежатели на Mi 6 ще получат фърмуера още през днешния ден, само че някои консуматори ще се наложи да изчакат от 1 до 7 дни.
Основни нововъведения в MIUI 10:Нов програмен прозорец, показващ стартираните приложения, поддържащ жестовеИИ учи държанието на потребителите и форсира стартирането на приложенията и процеситеЕфектът боке в фотосите може да се употребява даже и при единичните камериГласови команди за навигатораУправление на външни устройства посредством фирмено приложение. Поддържат се 590 марката
За инсталирането на OTA обновяването е належащо в смарт телефона да е конфигурирана версията MIUI 9.5 или MIUI 10 beta. Проверката за обновявания в настройките демонстрира, дали новият фърмуер е налице.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР