Xiaomi провежда третото си фотографско предизвикателство ShotByMi и предоставя възможност

...
Xiaomi провежда третото си фотографско предизвикателство ShotByMi и предоставя възможност
Коментари Харесай

Xiaomi стартира конкурс за мобилна фотография ShotByMi 2021

Xiaomi организира третото си фотографско предизвикателство ShotByMi и дава опция на Mi почитателите да уловят невероятните моменти от живота със своите смарт телефони Xiaomi.

Конкурсът за мобилна снимка ShotByMi се провежда всяка година от Xiaomi и се стреми да въодушеви творчеството посредством потреблението на новаторска технология за смарт телефон камера. Фотографската конкуренция започва за първи път през 2019 година, а през 2020 година притегли над 81 000 участници от над 170 страни и райони.
Тази година Xiaomi предизвиква повече Mi почитатели да опишат своите истории, като снимат фотоси и видеоклипове, обединени от главната тематика на акцията – „ Вашата Визия, Вашата История “ („ Your Vision, Your Story “)
Предизвикателството се състои в два независими тематични епизода, всеки от които е с дълготрайност от два месеца. Първият ще бъде концентриран към тематиката „ Цветен живот “, където участниците могат да споделят фрагменти, които отразяват главната концепция на слогана, без ограничавания за жанра на творбата. Освен с невероятни фотоси, почитателите могат да се включат в предизвикването ShotByMi и с къси видеоклипове. По този метод Xiaomi обезпечава на участниците повече креативна независимост за снимане на вдъхновяващи образни произведения.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР