Xiaomi обяви преди по-малко от две седмици Redmi 12C, най-новият

...
Xiaomi обяви преди по-малко от две седмици Redmi 12C, най-новият
Коментари Харесай

Най-новите смартфони на Xiaomi от серията Redmi 12C са вече у нас - ето на какви цени

Xiaomi разгласи преди по-малко от две седмици Redmi 12C, най-новият повсеместен смарт телефон от базово равнище, предлагащ един от най-мощните индикатори в своя ценови сегмент на интернационалните пазари на цени, започващи от 269 лв. .

Захранван от процесор MediaTek Helio G85, Redmi 12C разрешава до 6+5GB разширена RAM и 1TB уголемение за съхранение¹ за по-плавни ежедневни дейности, по-бързо пускане на приложения, както и повече място за предпазване на вашето наличие.
 Xiaomi демонстрира лидерски упоритости с новата си 13-та серия
Xiaomi демонстрира лидерски упоритости с новата си 13-та серия

Европейската премиера на флагманите и на модела от междинен клас се състоя на MWC в Барселона

Батерията

С огромна батерия от 5000 mAh , устройството ви обезпечава задоволително сила, с цел да издържи през целия ден. Оборудван с модернизиран и сензитивен датчик за пръстови отпечатъци, Redmi 12C в допълнение се отличава с това, че разрешава на потребителите да отключат телефона, да отворят приложение или да удостоверят достоверността на мобилно заплащане единствено като слагат пръста си непосредствено върху екрана.
 Снимка 611322
Източник:

Със своя огромен 6,71-инчов HD+ екран и елегантно съответствие на страните 20,6:9, Redmi 12C предлага по-добро и завладяващо преживяване при четене, гледане на видеоклипове и игри. Освен това, режимът на четене оказва помощ за облекчение на напрежението на очите, което може да се появи с удълженото време, прекарано пред екрана.

Камера и екран

Този по-голям и по-добър екран е поместен в моден и различим дизайн с плосък борд и закривен тил, които усъвършенстват цялостната хармония и чувството за захващане.

От позиция на камерата, Redmi 12C е кадърен да улавя ярки моменти с по-големи елементи в ежедневните подиуми със своята 50MP съществена камера . С помощта на мощен HDR и нощен режим, Redmi 12C е кадърен да прави по-ясни градски нощни пейзажи с по-големи елементи даже при непредвидени обстановки.

Redmi 12C се предлага в три разновидността - 3GB+32GB, 3GB+64GB, 4GB+128GB, на цени, започващи от 269 лв.. Redmi 12C е към този момент разполагаем в формалната партньорска мрежа на Xiaomi в България.
 Xiaomi, Honor, Realme, OnePlus, Motorola: Най-интересните смарт телефони на Mobile World Congress
5 от най-интересните смарт телефони на Mobile World Congress

Прототипи, нововъведения и европейски министър председатели на азиатски шлагери видяхме на форума
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР