Първите двама поставени в схемата са Саркис Харалампиев и Марк

...
Първите двама поставени в схемата са Саркис Харалампиев и Марк
Коментари Харесай

Схемата за Masters на ИТЛ - труден път за поставените

Първите двама поставени в схемата са Саркис Харалампиев и Марк Хаджижеков, а двамата са считани за основните фаворити за финал, като единствено те са с рейтинг 4 сред участниците. В тазгодишното издание от надпреварата участие няма да вземат фаворитите Матеуш Ейсмонт и Любен Попов, което поставя допълнителни въпросителни около крайния победител. Радо Владимиров, който е двукратен носител на титлата, също пропуска тура в Борисовата градина и така двете половини от схемата се оглавяват именно от Харалампиев и Хаджижеков.

Разбира се, че има играчи, които могат да сложат „прът в колелото“ на фаворитите и именно това прави тенисът толкова вълнуващ спорт.

Харалампиев може да срещне още в четвъртфиналната фаза своя „палач“ от миналогодишното издание – Светослав Стоичков. Тогава Стоичков стигна до финала. Първият „подводен камък“ пред Хаджижеков също може да дойде в четвъртфинала, а там той може да се изправи с някой между Едиз Батран или Димитър Първов. Вторият няма загуба от 2012-а, като тогава той спечели без абсолютно никаква конкуренция трите турнира през годината, след което спря с участията си до този Мастърс.

До тази фаза обаче №1 и №2 следва да извървят дълъг път.

Първов сподели, че се чувства добре за големия турнир и няма търпение да премери сили с актуалните звезди в Интерактив схемата.

Любопитна вест е, че за първи път имаме жена в основната схема. Става въпрос за Маша Вюнова, от която се очаква да направи сериозен пробив в схемата, но дали това ще се случи предстои да разберем в близките няколко дни.

Сред основната схема има доста състезатели, които са способни да впечатлят на турнира – Иво Боджаков, Константин Станков и Мартин Маринов, но това трио е една малка част от качеството, което има сред играчите.

Всеки, който иска да наблюдава елитната надпревара, може да присъства на живо на кортовете на БНТЦ след 21,00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР