Пристигналите на място полицаи са установили с тестер за алкохол,

...
Пристигналите на място полицаи са установили с тестер за алкохол,
Коментари Харесай

Баная катастрофира пиян

Пристигналите на място полицаи са установили с тестер за алкохол, че Баная е карал пил. В Испания разрешеното количество алкохол е 0,25 милиграма на литър, а резултатът на Баная е бил 0,87 mg/l. В катастрофата не са участвали други превозни средства и няма пострадали, като Пеко Баная е невредим.

El piloto 'Pecco’ Bagnaia triplica la tasa de alcohol al volante y sufre una accidente en Ibiza
— Diario de Ibiza (@Diario_de_ibiza)
От Дукати потвърдиха за инцидента, а Баная се извини с пост в социалните мрежи.
 Безкомпромисен Баная завоюва в Нидерландия, Куартараро с първо отпадане за сезона Безкомпромисен Баная завоюва в Нидерландия, Куартараро с първо отпадане за сезона
“Предишната вечер бях в Ибиса с другари за празненство в хода на паузата в сезона в MotoGP - написа Баная. - Празнувахме дружно успеха ми в Гран При на Нидерландия. Тръгнах си от дискотеката към 3 часа след среднощ и преди едно кръгово предните колела на колата ми паднаха в канавката, като в случая не са взели участие други коли или хора. Тестът за алкохол, извършен от полицията сподели, че алкохолът в кръвта ми е повече от позволеното от законите в Испания. ”
 Баная взе втората подготовка на “Ассен ” Баная взе втората подготовка на “Ассен ”
Баная даде още подробности за случката.
 Страхотен Куартараро седна на немския престол на Маркес, нов неуспех за Баная Страхотен Куартараро седна на немския престол на Маркес, нов неуспех за Баная
“Съжалявам за това, което стана, аз на процедура не пия и това беше сериозна безнаказаност от моя страна, която не трябваше да се случва - добави Баная. - Извинявам се на всички и мога да ви уверя, че съм си научил урока. Никога да не сядам зад кормилото когато съм пил. Благодаря. ”

Баная може да загуби шофьорската си книжка, заедно с това и правото да шофира за срок от една до четири години.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР