Преди началото на уикенда за Гран При на Унгария, който

...
Преди началото на уикенда за Гран При на Унгария, който
Коментари Харесай

Алонсо: Бъдещето ми в Алпин може да бъде решено с 10-минутен разговор

Преди началото на уикенда за Гран При на Унгария, който ще бъде последен преди лятната пауза във Формула 1, Алонсо заяви, че ще иска да продължи кариерата си с френския екип. Той също така каза, че най-вертоятно преговорите ще бъдат проведе по време на едномесечната почивка между стартовете в Унгария и Белгия.
 Алпин желае да върне Алонсо на „ Льо Ман “ Алпин желае да върне Алонсо на „ Льо Ман “
„ Аз ще бъда на отмора, шефовете също ще са, тъй че ще би трябвало да имаме видеоразговори. Но когато двете страни желаят да стигна до съглашение не са нужни повече от 10 минути. Ако обаче една от страните има разнообразни условия, тогава договарянията се удължават.
 Алонсо усъвършенства още един връх на Райконен по време на Гран При на Франция Алонсо усъвършенства още един връх на Райконен по време на Гран При на Франция
„ Аз бих желал да остана тук, само че има две страни и аз няма да допирам револвер в ничия глава. Ще стартираме договарянията и както към този момент споделих, в случай че сме съгласни с параметрите ще бъде 10-минутен диалог, а в случай че се борим за нещо ще е по-дълго “, съобщи Алонсо.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР