Националката по спортна гимнастика Валентина Георгиева ще се подложи на

...
Националката по спортна гимнастика Валентина Георгиева ще се подложи на
Коментари Харесай

Валентина Георгиева ще се подложи на ЯМР през следващата седмица

Националката по спортна гимнастика Валентина Георгиева ще се подложи на ядрено-магнитен резонанс през следващата седмица, съобщи за БТА президентът на БФГимнастика Красимир Дунев.

Георгиева е със скъсана предна кръстна връзка на коляното на левия крак и вероятно ще бъде оперирана. Тя се контузи в неделя по време на финала на прескок на Европейското първенство в Мюнхен.
 Валентина Георгиева е с увреждане на кръстни връзки на коляното Валентина Георгиева е с увреждане на кръстни връзки на коляното
Българката се прибра от Германия късно снощи и днес трябваше да премине медицински прегледи, но коляното й е доста подуто.
 Валентина Георгиева: Съжалявам, че не съумях да направя почитателите щастливи Валентина Георгиева: Съжалявам, че не съумях да направя почитателите щастливи
" Доктор Иванов от медицински център " СпортМед " я видя и сподели, че ще направи резонанса другата седмица, защото има огромен отток. През това време ще й бъдат направени процедури за намаляване на подуването ", разяснява Дунев.
 Коляното на Валентина Георгиева е по-зле, оперират я Коляното на Валентина Георгиева е по-зле, оперират я
16-годишната Георгиева се приземи лошо след първия опит на финала на прескок вчера и не успя да продължи състезанието. Тя беше оценена с 12.733 точки, но след това пропусна втория прескок и официално беше записано, че не завършва финала.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР