Wizz Air отменя полетите си до Северна Италя, съобщиха от

...
Wizz Air отменя полетите си до Северна Италя, съобщиха от
Коментари Харесай

Wizz Air незабавно спира полетите си до Милано, Тревизо и Бергамо

Wizz Air анулира полетите си до Северна Италя, оповестиха от компанията. До момента те бяха единствено понижени като размер. Причината и задачата на рестрикциите е преодоляване на огнището на ковид в страната.
Най-големият нискотарифен транспортьор в Централна и Източна Европа, разгласи през днешния ден, че неотложно стопира полетите си до Милано, Тревизо и Бергамо, заради блокирането на северноиталианския район в опит за преодоляване на огнището на ковид.
Полетите от София и Варна до Милано Бергамо ще бъдат изцяло спрени до 3 април.
Нов пик на ковид в Италия, Милано и Венеция са под карантина (ВИДЕО)
Пътниците с резервации, наранени от тази смяна, са осведомени навреме и ще бъдат пренасочени към различен маршрут на допустимо най-ранна дата. Клиентите, които са резервирали непосредствено на wizzair.com или през мобилното приложение на самолетната компания, ще получат уведомление по имейл, в което им се предлага безвъзмездна смяна на резервацията за нова дата, цялостно възобновяване на в началото заплатената сума или 120% възобновяване на сумата като заем в техния WIZZ профил.
Пътниците могат да избират сред изброените варианти, като кликнат върху линка в уведомителния имейл и посочат най-хубавата за тях алтернатива посредством платформата за самообслужване на Wizz Air.
Авиокомпанията ще осведоми единствено пасажерите, които са създали своята резервация посредством wizzair.com или мобилното приложение на самолетната компания.
Пътниците, които са създали своите резервации посредством туристически организации - в това число онлайн туристически организации, би трябвало да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.
Още по тематиката:
Габрово приключва всички всеобщи мероприятия поради ковид
Борисов: Да покажем, че сме дисциплинирана нация, взимаме ограничения
Официално: Има четири доказани случая на ковид в България
 
СЗО: Прилики и разлики сред ковид и грип
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР