Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа

...
Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа
Коментари Харесай

Wizz Air пуска изцяло ново мобилно приложение

Wizz Air, най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа разгласи през днешния ден стартирането на напълно ново мобилно приложение, което от през днешния ден е налично гратис за всички Android и iOS консуматори.

Глобалните трендове демонстрират, че ролята на мобилните приложения ясно се усилва. През 2016 към 49% от транзакциите на електронната търговия включват смарт телефон и се чака да доближат над 80% до 2020*. Тенденцията изцяло съответствува с опита на Wizz Air: последната година броят на дейните консуматори на мобилни WIZZ приложения е повишен от 2.6 милиона на 4.1 милиона.

Като самолетна компания, ориентирана към обезпечаване на допустимо най-хубавото прекарване на клиента, Wizz Air реши да вкара изцяло ново приложение, предоставящо лесни решения за потребление, в отговор на потребностите на пасажерите, които постоянно са в придвижване и търсят най-бърз достъп до детайлите на своите резервации.

Характеристиките на новото WIZZ приложение включват чисто нов график, с цел да направи още по-удобно следването на главните стадии на пътуването от момента на резервацията до идването на полета, както
и по-лесен метод на резервация и включена бордна карта в приложението, която остава налична и в офлайн режим, без интернет връзка.

Демонстрация на новата апликация е предоставена на: https://youtu.be/5z0bzYQWhHE.

Миналата година Wizz Air показа и напълно нова онлайн платформа. Оттогава ускореното повишаване на мобилния трафик и общия брой гости трансформира Wizzair.com в шестия по посещаемост уеб страница на самолетна компания в света. Постигайки упованията на постоянно движещите се клиенти на самолетна компания, WIZZ е горда да бъде номер едно по подвижност самолетна компания измежду първите 10.

Хари Дрок, началник електронна търговия на Wizz Air, сподели: " Ние видяхме, че броят на потребителите на смарт телефони доста нараства, по тази причина се веселя, че пускаме ново мобилно приложение. Благодарение на комфортните му характерности за прилагане, които включват бордна карта и следене на разписанието- новото приложение ще обслужва нашите пасажери като компаньон през цялото WIZZ пътешестване от момента, когато резервират полета си до прибирането им у дома. "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР